به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اشنویه
پلمپ کارگاه پنیر سازی
روز سه شنبه سی ام اردیبهشت ماه 1404 انجام شد.

در بازرسی مشترک کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی و صنعت/ معدن و تجارت از یک کارگاه پنیر سازی سنتی گوسفندی در روز سه شنبه سی ام اردیبهشت ماه 1404 به دلیل تخلفات بهداشتی و عدم رعایت دستورالعملهای ابلاغی و بی توجهی به تذکرات قبلی کارشناسان سلامت و محیط کار در اخذ پروانه بهداشتی، ضمن تنظیم صورتجلسه مشترک ادارات ناظر، پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شد که با هماهنگی دستگاه قضا از ادامه فعالیت این مرکز جلوگیری شد.
نظر دهید