به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی
طعم نوستالژیک سفرههای ایرانی برمیگردد
این مطلب را مهندس رضا محمودی، رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت.

مهندس رضا محمودی، رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی با ابراز نگرانی از شیوع بیماریهای قلبی -عروقی، گوارشی و دیابت در استان، مصرف گسترده نان سفید را یکی از عوامل اصلی این مشکل عنوان میکند،
وی گفت: «آرد سفید فاقد فیبر است و همین امر باعث مشکلات گوارشی و افزایش ریسک بیماریهای مزمن میشود.»
مهندس رضا محمودی اضافه کرد: «نان کامل یا سبوسدار، به دلیل وجود فیبر به هضم غذا کمک کرده و از بروز یبوست و سایر مشکلات رودهای جلوگیری میکند.»
رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی تأکید کرد: نان سبوسدار نقش مهمی در کنترل قند خون و فشارخون دارد. با توجه به اینکه عرضه نان سبوسدار، در محل کارخانه آرد فردوس آغاز شده است.
رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: «یکی از بزرگترین چالشها، کمبود آگاهی مردم از فواید نان سبوسدار است.
مهندس رضا محمودی بیان کرد: برنامههای آموزشی گستردهای را برای افزایش سواد غذایی مردم در نظر گرفتهایم.
وی در ادامه صحبتهای خود از برگزاری جلسات تخصصی با دستگاههای اجرایی ذی نقش و برنامهریزی برای کاهش تولید آرد سفید و جایگزینی آن با آرد سبوسدار خبر داد.
نظر دهید