به گزارش پایگاه خبری وب دا آذربایجان غربی
تقدیر و تشکر رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد .
مهندس رضا محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وظیفه احصاء چالش ها و معظلات تهدید کننده سلامت را جهت بررسی و برنامه ریزی در راستای کاهش ابعاد و اثرات چالش های یاد شده بر سلامت آحاد جامعه از طریق طرح در کمیته های تخصصی مرتبط بر عهده دارد.
وی افزود: لذا با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و گسترش دامداری و دامپروری و تمایل مردم به مصرف شیربه روش سنتی با بررسی های انجام گرفته در خصوص شیوع بیماری تب مالت در طی چندین سال اخیر در این استان و اهمیت دسترسی مردم به محصولات لبنی سالم ،دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با احصاء چالش بهداشتی یاد شده و بمنظور ساماندهی عرضه شیر به روش سنتی در لبنیاتی های سطح استان ، اقدامات مداخله ای موثری از جمله تشکیل اکیپ بازرسی مشترک با حضور همکاران گروه سلامت محیط معاونت بهداشت و شبکه دامپزشکی استان و دیگر سازمانهای ذینفع جهت بازدید از لبنیاتی ها و مراکز تولید بستنی در سطح استان را از طریق طرح موضوع در کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استانداری و به تبع آن در جلسات کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت در دادستانی استان و افزایش همکاری های بین بخشی با دستگاههای اجرایی مرتبط با برنامه انجام داده است.
مهندس محمودی افزود: با توجه به اقدامات انجام یافته ، دکتر سید حسن امامی رضوی مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی طی نامه ای از دکتر ولی زاد رئیس دانشگاه و همکاران مربوطه تشکر و قدردئانی نمود
این مقام مسئول اضافه کرد: اهتمام به استمرار اقدامات بازرسی و نظارت های بهداشتی با همکاری و هماهنگی دستگاههای مربوطه در راستای حفظ و ارتقای سلامت محصولات لبنی سالم و تاثیر آن در سلامت جامعه ضروری و مورد تاکید دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور می باشد و ما نیز خود را موظف می دانیم در این خصوص تمامی تلاش خود را انجام دهیم .
نظر دهید