برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/06/06 - 09:34
  • 96
  • 2 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

با تمام نیرو باید در راستای ارتقاء کیفیت نان تلاش کرد

این مطلب را دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در جلسه ارتقاء آرد و نان استان گفت.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح روز دوشنبه 5 شهریور ماه سال جاری چهارمین جلسه از جلسات ارتقاء کیفیت آرد و نان با حضور دستگاه های اجرایی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به سیاست های وزارت بهداشت در جهت ارتقاء سطح سلامت مردم یکی از برنامه های اصلی این وزارت و به طبع آن معاونت عای غذا و دارو در سراسر کشور جایگزینی آرد کامل با آرد سفید به جهت بهبود سلامت مردم است.

زمانی  بیان کرد: آرد سفید به دلیل حذف پوسته و لایه های خارجی دانه گندم حاوی فیبر و مواد آنتی اکسیدان کمتری است از طرفی مصرف بلند مدت آرد سفید می تواند باعث کاهش سطح فیبر و کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در بدن و به طور کلی کاهش سطح سلامت فرد شود.

این مقام مسئول تصریح نمود: آرد و نان کامل با وجود داشتن ویژگی های تغذیه ای مناسب دارای معایبی هم هستند مانند رنگ تیره نان، زمان پخت طولانی و ماندگاری کمتر به دلیل بالا بودن فیبر و روغن موجود در سبوس و جوانه که این امر شاید تمایل به مصرف نان کامل را کاهش دهد.

ولی فرهنگ سازی و ارتقاء سطح آگاهی مردم در خصوص مزایای مصرف نان کامل و معایت نان سفید می تواند ما را در رسیدن به اهدافمان یاری رسان باشد.

مهندس موسوی کارشناس گندم جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی و کاهش بارندگی، نیاز به محلول پاشی گندم های کشت شده به روش دیمی داریم و با توجه به اینکه کشاورزان دیم کار معمولا از اقشارضعیف هستند لذا برای محلول پاشی نیازمند تامین اعتبار خواهیم بود

موسوی در ادامه بیان کرد: آنچه که باید مد نظر گرفته شود و رویه آن اصلاح گردد خرید گندم بر اساس کیفیت است نه کمیت که خود می تواند راهی باشد تا کشاورز برای فروش بهتر گندم تولیدی خود قدم در راستای ارتقاء کیفیت پروتئین و گلوتن بردارد تا در نهایت کیفیت آرد و نانی که به دست مصرف کننده می رسد بهبود یابد.

مهندس علیرضا زارعی معاون اداره غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی در ادامه بیان کرد : استان آذربایجان غربی جزء 8استان برتر در تولید گندم است ولی آنچه که باید امروز روی آن توجه کرد کیفیت گندم تولیدی استان است که همه باید تلاش کنیم که کیفیت گندم از معقوله کمیت پیشی گیرد.

در ادامه جلسه هر کدام از دستگاه ها اقدامات انجام گرفته خود را ارائه و پیشنهاداتی در این خصوص مطرح گردید.

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 8991
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب