به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس
نذری با طعم سلامتی
توصیه های رییس مرکز بهداشت سلماس در خصوص پخش نذری سالم در ایام محرم

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس، دکتر مرحمتی رئیس مرکز بهداشت، با تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عمومی در ایام توزیع نذورات مذهبی گفت: «در کنار نیت خیر مردم برای توزیع نذری، رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از هرگونه بیماری و آسیب به سلامت مردم ضروری است.»
وی افزود: ۱- از بهکارگیری رنگهای مصنوعی و شیمیایی در تهیه شربت و مواد غذایی خودداری شود.
۲- غذاهای گرم نذری نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند.
۳- از ریختن چای داغ در لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی پرهیز و به جای آن از لیوانهای کاغذی استفاده گردد.
۴- بهداشت دست را رعایت کنیم، ناخن های خود را کوتاه کرده و دست ها را مرتب بشوییم.
۵- پس از توزیع نذورات، زبالهها و ظروف یکبار مصرف باید از محیط جمعآوری و دفع مناسب شوند.
دکتر مرحمتی در پایان تأکید کرد: «رعایت این نکات ساده میتواند از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری کرده و توزیع نذورات را در کنار معنویت، با سلامت و ایمنی همراه سازد.»
نظر دهید