مدیریت ایمن سامانه های آب آشامیدنی استان
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه تبیین راهنمای مدیریت ایمن سامانه های آب آشامیدنی با هدف هماهنگی و دستیابی به اهداف برنامه کنترل کیفی آب شرب و یکسان سازی نمونه برداری، پایش، تجزیه و تحلیل نتایج کیفیت آزمون های کلرسنجی، کدورت سنجی و میکروبی آب شرب در سامانه های آبرسانی شهری و روستایی با حضور مهندس طالبی مدیر مرکز پایش و نظارت شرکت آب و فاضلاب، مهندس آرمیون مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت و کارشناسان مربوطه به صورت وبیناری در استان و شهرستان های تابعه، مورخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۳ به صورت وبیناری در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.
نظر دهید