برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

مدیریت ایمن سامانه های آب آشامیدنی استان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه تبیین راهنمای مدیریت ایمن سامانه های آب آشامیدنی با هدف هماهنگی و دستیابی به اهداف برنامه کنترل کیفی آب شرب و یکسان سازی نمونه برداری، پایش، تجزیه و تحلیل نتایج کیفیت آزمون های کلرسنجی، کدورت سنجی و میکروبی آب شرب در سامانه های آبرسانی شهری و روستایی با حضور مهندس طالبی مدیر مرکز پایش و نظارت شرکت آب و فاضلاب، مهندس آرمیون مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت و کارشناسان مربوطه به صورت وبیناری در استان و شهرستان های تابعه، مورخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۳ به صورت وبیناری در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

رقیه امین دوست
عکاس

رقیه امین دوست

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب