10:25:23 - 04 دی 1404

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا آذربایجان غربی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/10/01 - 10:31
  • 72
  • 1 دقیقه
به گزارش دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

کارگروه پیشگیری از مصرف الکل ذیل سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

به ابتکار دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.

کارگروه پیشگیری از مصرف الکل ذیل سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، به ابتکار دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی و با حضور معاونت‌های غذا و دارو، بهداشت، آموزشی و دانشجویی دانشگاه، در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.

به گزارش دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، رضا محمودی در این جلسه با تأکید بر ضرورت ورود منسجم و هدفمند به موضوع پیشگیری از مصرف الکل اظهار کرد: مصرف الکل، به‌ویژه الکل‌های دست‌ساز، یکی از چالش‌های مهم حوزه سلامت و از آسیب‌های جدی اجتماعی است که مقابله با آن نیازمند هماهنگی بین‌بخشی و اجرای دقیق تکالیف دستگاه‌ها مطابق سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر است.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی با اشاره به وقفه ایجادشده در فعالیت این کارگروه طی سال‌های گذشته افزود: آخرین جلسه این کارگروه در اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شده بود و پس از آن، اقدامات منسجمی در این حوزه انجام نگرفت؛ در حالی‌ که پیامدهای ناشی از مصرف الکل‌های تقلبی از جمله مسمومیت‌های شدید، نارسایی کبد، نابینایی، دیالیز و حتی مرگ، هزینه‌های سنگینی را به نظام سلامت و جامعه تحمیل کرده است.

وی با بیان اینکه مصرف الکل محدود به قشر یا گروه خاصی نیست، تصریح کرد: این آسیب اجتماعی همه اقشار جامعه را درگیر می‌کند و کاهش آن مستلزم برنامه‌ریزی علمی، استفاده از ظرفیت معاونت‌های تخصصی دانشگاه و تعیین دقیق وظایف اجرایی هر بخش است.

محمودی همچنین بر اهمیت احیای ساختار اجرایی کارگروه، تعیین دبیر مشخص و ایجاد انسجام درون‌سازمانی پیش از برگزاری جلسات بین‌بخشی تأکید کرد و گفت: هدف اصلی این کارگروه، حرکت در مسیر تحقق اهداف سند ملی و دستیابی به کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف الکل در استان است.

گفتنی است، در پایان این جلسه، فعالیت و شرح وظایف معاونت‌های حاضر در جلسه به اعضای شرکت‌کننده در کارگروه فوق تبیین شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 23543
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب