به گزارش دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی
ساماندهی دست فروشان موادغذایی در سطح استان آذربایجانغربی
سومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت ۱۶مهر ماه 1403 در محل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ارومیه تشکیل شد .
۱۶مهر ماه 1403 سومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت با موضوع ساماندهی دست فروشان مواد غذایی در سطح استان باحضور دکتر مصطفوی معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مهندس رضا محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مدیرگروه سلامت محیط کار معاونت، کارشناسان موضوعی دستگاههای ذینقش، جانشین پلیس راهور ارومیه، نماینده اتاق اصناف، رئیس سازمان ساماندهی مشاغل و محصولات کشاورزی، مدیرهماهنگی نظارت بر خدمات شهری ارومیه، مدیر گروه امور شهری دفتر امورشهری استانداری و کارشناس کارگروه سلامت و امنیت غذایی فرمانداری ارومیه در محل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ارومیه تشکیل شد .
در این جلسه مهندس رضا محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در خصوص جایگاه کمیته صیانت از حقوق عامه در سلامت استان و در خصوص دستور جلسه (ساماندهی دست فروشان مواد غذایی) وظایف هریک از دستگاه های ذینقش مطالبی عنوان نموده و خاطر نشان کرد: با توجه به گسترش پدیده دست فروشی در طی سال های اخیر با شناخت زمینه های ایجاد دست فروشی و بهره گیری از ظرفیت قانون و همکاری بین بخشی سازمان های متولی بصورت نظامند پدیده دست فروشی را میتوان ساماندهی کرد .
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه افزود: با بهره گیری از مشارکت هریک از دستگاه های اجرایی و سازمانهای عضو کمیته صیانت می توان به ارتقاء سطح سلامت جامعه با ساماندهی و نظارت بر عملکرد دست فروشان مواد غذایی در اماکن پر رفت و آمد شهر با توجه به اهمیت سلامت مردم امیدوار بود
وی ضمن تاکید بر نقش دستگاه قضایی در شناسایی علل عدم اجرای قوانین و مقررات مبتنی بر شواهد معتبر و دعوت از دستگاهای اجرایی ذینقش جهت توضیح در خصوص دلایل عدم رعایت قوانین و مقررات افزود: با توجه به عرضه مواد غذایی سیار در سطح استان و اهمیت سلامتی عموم مردم، باید به مواردی از قبیل لزوم صدور مجوز های بهداشتی لازم برای پخت و تهیه مواد غذایی با کیفیت، نظارت بر عملکرد دست فروشان و صدور اخطار کتبی به آنان در صورت عدم رعایت ملزومات و قوانین توجه ویژه داشت و بی توجهی به موازین بهداشتی میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد و منجر به بروز طغیان های بیماری شود، رسیدن به هم افزایی برای این منظور مانع از بروز این طغیان ها می شود.
نظر دهید