برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/02/22 - 10:27
  • 161
  • 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری وب دا آذربایجان غربی

برگزاری رویداد سه روزه استارت آپ ویکند درحوزه سلامت

نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری در پژوهشکده آرتیما دانشگاه ارومیه برگزار شد.

نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری رویداد سه روزه استارت آپ ویکند در حوزه سلامت ویژه دانشجویان پزشکی  به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و شتاب دهنده نوآوری آرتا و با حضور دکتر قلی زاده، معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی استان در پژوهشکده آرتیما دانشگاه ارومیه برگزار شد.
دکتر قلی زاده معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی استان و  سرپرست علمی کنگره در این رویداد گفت: دانشگاه علوم پزشکی میزبان دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در شهریور ماه بود و دراین راستا برگزاری چهار پیش رویداد در این کنگره را در اولویت خود قرار داد.
وی ادامه داد: اولین پیش رویداد بیست و پنجمین کنگره ملی دانشجویان علوم پزشکی کشور نیز دو هفته پیش در ارومیه برگزار شد.
نوری نیا رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی ادامه داد: استارت آپ یک نوع بیزینسی است که با همفکری چند نفر نخبه برای حل مشکل یا ارائه محصولی تشکیل می گردد که کار بسیار سختی است.
وی بیان کرد: در حالت عادی حدود ۹۰ درصد استارت آپ ها به موفقیت نمی رسند و موفقیت دراین حوزه تلاش زیادی را می طلبد.
نوری نیا همراهی اکوسیستم جهت موفقیت یک استارت آپ را ضروری دانست و عنوان کرد:  بانک ها و مراکز نوآوری و شتاب دهنده بخشی از اکوسیستم هستند که برای موفقیت امری ضروری هستند.
نوری نیا افرود: هدف از تاسیس پارک های علم و فناوری ایجاد قدرت برای شرکت های نوپا جهت رقابت با سایر شرکت های دانش بنیان است.
 رئیس پارک علم و فناوری اظهار کرد:معافیت های مالیاتی، استقرار مکان برای شرکت ها، حمایت های مالی به صورت تسهیلات کم بهره و وام بلاعوض، ارائه خدمات مشاوره و خدمات آزمایشگاهی جز خدماتی است که به شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری ارائه می شود.
دکتر صمیمی دبیر علمی استارت آپ ویکند حوزه سلامت گفت: اولین قدم برای نوآوری توجه به ایده ها است و استارت اپ ویکند حوزه سلامت در این راستا تشکیل شده تا اینکه افراد شرکت کننده با نحوه ایجاد یک استارت آپ و سختی های موجود در مسیر آشنا شوند.
وی عنوان کرد: این پیش رویداد به عنوان یک آگاهی ذهنی برای دانشجویان جهت شرکت در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور تلقی می شود.
 وی با بیان اینکه حدود ۲۲۵ ایده در این پیش رویداد شرکت داشتند افرود: از این تعداد  ۱۱۶ ایده مربوط به ایده های دانشگاه های علوم پرشکی سراسر کشور و مابقی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ارومیه است که ۳۶ ایده به عنوان ایده برتر به این استارت آپ راه یافتند.
گفتنی است در ادامه این مراسم دانشجویان اقدام به معرفی ایده های خود کردند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 5912
کلمات کلیدی
سامان تواضع
خبرنگار

سامان تواضع

تصاویر

تنظیمات قالب