• 1403/07/28 - 13:54
  • کمتر از یک دقیقه
به گزارش پایگاه خبری وب دا آذربایجان غربی

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سال جاری 1200 دانشجوی جدید پذیرش کرده است

این مطلب را معاون آموزشی دانشگاه عنوان کرد .

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در حاشیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در تاریخ 28 مهرماه 1403 و در مصاحبه با واحد خبر صدا و سیما با بهار علم و دانش خواندن ماه پاییز گفت: مسیر توسعه کشور از کانال مدرسه و دانشگاه می گذرد.

دکتر محمودلو در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سال جاری 1200 دانشجوی جدید پذیرش کرده است که 200 دانشجو مربوط به مقاطع تخصصی و تحصیلات تکمیلی است.

وی بیان کرد: در سال جاری تعداد 1020 دانشجو از کنکور سراسری در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در 21 کد رشته کارشناسی و 3 کد رشته دکتری شامل  پزشکی عمومی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شده اند .

وی با ابراز خرسندی عنوان کرد: نسبت به سال گذشته بویژه در رشته پزشکی دندان و داروسازی افزایش ظرفیت قریب به 25درصدی، در مقطع کارشناسی 2 کد رشته جدید و در مقطع دکتری تخصصی و فوق تخصصی 7 رشته جدید ایجاد شده است.

وی در خاتمه گفت: تمام تلاش دانشگاه بر مهیا کردن امکانات رفاهی برای دانشجویان است.

• گروه خبری : آخرین اخبار,سایت ریاست
سامان تواضع