صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
سه شنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨
اخبار > تشدید نظارت بر واحدهای صنفی و مراکز عرضه مواد غذایی در شوط


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش حبیبی از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شوط

تشدید نظارت بر واحدهای صنفی و مراکز عرضه مواد غذایی در شوط

همزمان با سراسر کشور و با شروع ماه مبارک رمضان، طرح بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی در شهرستان شوط، به طور روزانه در حال پیگیری است.

دکتر قربانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شوط در گفتگو با مسئول روابط عمومی این شبکه  گفت: به‌ منظور تامین امنیت غذایی شهروندان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با این ماه شروع شده که هدف از اجرای این طرح تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی عرضه شده در سطح منطقه تحت پوشش و ارتقا و تامین سلامت روزه‌داران است.

وی افزود: بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در شیفت های صبح و عصر با تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و شیرینی فروشیها و نمونه برداری از روغن مصرفی و پایش رنگ های غیر مجاز در زولبیا و بامیه بدلیل استفاده بیشتر در ماه مبارک رمضان در جهت ارتقا سطح سلامت شهروندان تلاش می کنند. از جمله اقدامات انجام شده در ماه رمضان پلمپ یک واحد نانوایی، بازدید از مساجد، نمونه برداری آب و غذا، معدوم نمودن 27 کیلو گوشت مرغ تاریخ گذشته و نمونه برداری مواد غذایی است. 

 

 

 



١١:٤٥ - چهارشنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٤٥٣١    /    تعداد نمایش : ١٠٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج