English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: چهارشنبه ١٧ خرداد ١٤٠٢
واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی لازم و ملزوم هم هستند


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

معدوم سازی بیش از 15 تن مواد غذایی تاریخ گذشته

 

دکتر فتحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه 9 فروردین 1402 طی مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه در خصوص فعالیتهای بهداشت محیط این مرکز گفت: مجموعه فعالیتهای مرکز بهداشت محیط شهرستان ارومیه، توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شهرستان که شامل 78 کارشناس بهداشت محیط می باشد، که مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی را در سطح شهرستان مورد پایش و ارزیابی و رصد قرار می دهند.

وی توضیحاتی در خصوص ساعات کاری مرکز بهداشت محیط عنوان کرد: ساعت کاری در نوبت صبح در کلیه مراکز خدمات جامعه سلامت و نوبت عصر فعالیتهای بهداشت محیط توسط 5 تیم بازرسی تا 12 شب و روزهای تعطیل ادامه دارد.

دکتر فتحی خاطر نشان کرد: امروز شاهد معدوم سازی موا غذایی تاریخ گذشته  که در سطح مراکز تهیه و توزیع عرضه شده اند، هستیم.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه افزود: به عرضه کنندگان مواد غذایی و شهروندان عزیز توصیه می کنیم به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی دقت نمایند و پروانه ساخت محصول را بررسی کرده و چنانچه شکایتی دارند با سامانه 190 تماس گرفته تا بازرسین مرکز بهداشت در اسرع وقت رسیدگی لازم را انجام دهند.


 

 



١٦:٣٠ - چهارشنبه ٩ فروردين ١٤٠٢    /    شماره : ٥١٧٤٢    /    تعداد نمایش : ١٠٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج