دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: کارشناسان فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از ابتدای آغاز طرح سلامت نوروزی که از 15 اسفندماه سال 1401 آغازشده است تاکنون 105 مورد بازدید از فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های آرایشی، بهداشتی در سطح استان انجام داده اند.
وی افزود: کنترل برچسب اصالت کالاهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کالاهای خارجی و اصالتسنجی آنها در محل به جهت حصول اطمینان، بررسی و کنترل موارد ۹ گانه اعم از تاریخ تولید و انقضاء، پروانه ساخت، شرایط انبارش مواردی است که باید موردبررسی و کنترل قرار گیرند.
دکتر زمانی در پایان از زحمات و تلاش های شبانه روزی همکاران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قدردانی نمود.
