صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
سه شنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٨
اخبار > آموزش نکات تغذیه ای فشار خون بالا در برنامه زنده رادیویی سئوگی سارایی


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش صالحی مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت ارومیه

آموزش نکات تغذیه ای فشار خون بالا در برنامه زنده رادیویی سئوگی سارایی

در این برنامه کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارومیه در خصوص نکات تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل فشار خون بالا، آموزش های لازم را ارائه داد.

دکتر زمانی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارومیه ضمن بیان اهمیت شرکت در بسیج ملی کنترل فشار خون، به نکات ذیل به منظور پیشگیری و درمان فشار خون بالا اشاره کرد:

- میزان مصرف نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید.

- لازم به ذکر است نمک دریا یا نمک ید دار هر دو دارای یون سدیم بوده لذا قادر به افزایش فشار خون می باشند.

- نظر به مصرف نمک پنهان در برخی مواد غذایی مانند انواع پنیرهای محلی، دوغ های حاوی نمک بالا و برخی ماست های خامه ای حاوی نمک، فست فودها، کنسروها، انواع ترشی و شور و تنقلاتی مانند چیپس و پفک، مصرف این مواد غذایی نیز بایستی محدود گردد.

- میزان مصرف فیبر را با مصرف حداقل 5 واحد از انواع میوه و سبزی در روز افزایش دهید.

- از منابع غذایی حاوی پتاسیم از جمله میوه جات، سبزیجات برگ سبز تیره و حبوبات، به میزان بیشتری استفاده کنید.

- از مصرف چای و نوشیدنی های کافئین دار غلیظ بصورت روزانه پرهیزکنید. مصرف چای سبز می تواند به کاهش فشار خون بالا کمک کند.

- حداقل 5 تا 6 لیوان آب در روز بنوشید.

- اگر اضافه وزن دارید، تحت نظر مشاور تغذیه، وزن خود را بصورت علمی و تدریجی کاهش دهید چرا که چاقی یا کاهش وزن غیر علمی، هر دو می تواند تاثیر نامطلوبی روی کنترل فشار خون داشته باشد.

و نکته آخر اینکه انجام فعالیت های ورزشی هوازی متوسط بصورت روزانه تاثیر بسزایی در پیشگیری از افزایش فشار خون دارد.

 


١٤:٣٠ - سه شنبه ٢١ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢٥٠٠٩    /    تعداد نمایش : ٤٧٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج