صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
سه شنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨
اخبار > برندگان مسابقه تغذیه ای با موضوع «خطر شکر» اعلام شد


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی:

برندگان مسابقه تغذیه ای با موضوع «خطر شکر» اعلام شد

این جلسه با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر مواد غذایی و سایر مدیران ارشد معاونت، مسئول حراست، روابط عمومی و کارشناسان ذیربط حوزه نظارت بر مواد غذایی و... نیمه اول اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

دکتر غفارزاده معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی در جلسه قرعه کشی و انتخاب برندگان مسابقه تغذیه ای با موضوع خطر شکر، از  آموزش به عنوان موثرترین راه پیشگیری از بیماری‌های مزمن یاد کرد و بر برگزاری برنامه‌های آموزشی و فرهنگ سازی در سطح مدارس و در بین دانش آموزان تاکید کرد.

مهندس حقیقت افشار مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی آذربایجان غربی گفت: با توجه به برنامه عملیاتی آموزش و اطلاع‌رسانی عمومی سال 1397 این مسابقه با هدف ارتقاء سطح آگاهی و سلامت عموم مردم برگزار شد و اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت نسبت به اجرای مرحله دوم مسابقه تغذیه‌ای با موضوع «خطر شکر» در خوراکی ها و لزوم کاهش مصرف روزانه شکر و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش اقدام نمود

وی گفت:. برگه های مسابقه حاوی سوالات در یک برگ در تیراژ 300000 برگ چاپ و در بین گروه هدف دانش آموزان مقطع سوم تا ششم کل استان توزیع گردید.

شایان ذکر است: در طول مدت برگزاری مسابقه 33397 مورد پیامک از طریق سامانه پیامکی دریافت گردید و پس از قرعه کشی به 100 نفر کارت هدیه اهدا خواهد شد.

گفتنی است: بسیاری از موادغذایی که خریداری می‌کنیم به نحوی حاوی قند است. منظور ما از قند عباراتی مانند سیروپ و ساکارز و گلوکز و شیرین کننده‌ها و مانند اینهاست که همگی تقریبا یک چیز هستند. در واقع ما بدون اینکه بخواهیم بیش از مقداری که دانسته به همراه چای قند مصرف و دریافت می‌کنیم.

یک مولکول قند (ساکارز) از دو مولکول گلوکز و فروکتوز تشکیل شده هنگامیکه قند وارد بدن می‌شود در معده این دو مولکول از هم جدا میشوند. گلوکز جدا شده به چرخش در می‌آید و سلولهای مغز و عضلات را تغذیه می‌کند و فروکتوز به کبد می‌رود.

دقیقا اینجاست که افزایش بیش از اندازه فروکتوز به مقادیر بالایی چربی کبد تبدیل می‌شود که عامل اصلی انواع بیماری‌های متابولیک میباشد. علاوه بر این تحقیقات به عمل آماده اثبات میکنند فروکتوز بالا منجر به غیر فعال بخشی از مغز می‌گردد که پیام سیری را مخابره می‌کند و مصرف مواد قندی عملا حجم غذای مصرفی را افزایش می‌دهد و بر خلاف باور عمومی وقتی قبل از شروع به غذا خوردن نوشیدنی قندی مصرف کنید حجم بیشتری غذا می‌خورید

باید بدانید که افراد چاق مستعد ابتلا به انواع امراض مزمن (بلند مدت و کشنده) دیابت/ آلزلیمر/ سرطان می‌باشد.

 


١٣:١٤ - سه شنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٤٥١٩    /    تعداد نمایش : ٢١٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج