صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
شنبه ٢٩ تير ١٣٩٨
اخبار > نظارت ویژه بهداشتی کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان در شهرستان میاندوآب


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش کریمی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان میاندوآب

نظارت ویژه بهداشتی کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان در شهرستان میاندوآب

نظارت ویژه بهداشتی کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان در شهرستان میاندوآب

دکتر سهراب حیدری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب در این خصوص اظهار داشت: در راستای کنترل، پایش سلامت و امنیت مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان میاندوآب، مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه را با برنامه‌ریزی مدون نظارت می‌کنند.

وی افزود: همه ساله به‌منظور ساماندهی و بهبود وضعیت بهداشتی کارگاه‌ها و صنوف حساس تولید زولبیا، بامیه و شیرینی‌ها، سوپ و حلیم فروشی‌ها در ایام ماه مبارک رمضان، صبح و بعدازظهر به ‌ویژه روزهای تعطیل، طرح ویژه تشدید بازرسی، با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان میاندوآب و ملبس به یونیفرم بهداشت 190 به مرحله اجرا درمی‌آید.

دکتر حیدری تصریح کرد: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و دیگر موارد در صنوف حساس کنترل و نظارت می‌گردند.

این مقام مسئول افزود: توجه ویژه به کنترل روغن در شیرینی فروشی‌های سنتی زولبیا و بامیه با دستگاه سنجش پرتابل TPM و استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و سلولزی آش و حلیم فروشی از موارد حائز اهمیت می‌باشد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی از خرید زولبیا، بامیه و شیرینی‌های از دست‌فروشان دوره گرد خودداری نموده و در صورت رؤیت موارد تخلف مانند کارگاه‌های غیرمجاز و غیربهداشتی خانگی با سامانه 190 مدیریت شکایات بهداشتی مردمی به‌صورت شبانه‌روزی اطلاع‌رسانی نمایند.

 


١٠:٢٥ - يکشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٤٤٧٥    /    تعداد نمایش : ١٣١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج