صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
دوشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٧
اخبار > اجرای طرح ویژه کنترل سلامت شیرینی‌جات در استان / بررسی 106 نمونه ارسالی در تعطیلات نوروزی


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو

اجرای طرح ویژه کنترل سلامت شیرینی‌جات در استان / بررسی 106 نمونه ارسالی در تعطیلات نوروزی

طرح ویژه کنترل سلامت شیرینی‌جات و آجیل در استان با موفقیت اجرا شد.

دکتر امیر رحیمی‌راد مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با هدف تامین سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی مصرفی شب عید شهروندان، طرح ویژه کنترل سلامت شیرینی‌جات و آجیل عرضه شده در استان از اواسط اسفند ماه سال جاری در استان آغاز شد.

وی گفت: به موازات کنترل ادواری نمونه‌های دریافتی از سایر مراجع ارسال کننده نمونه برای انجام آزمون‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ، میکروبی، بسته‌بندی، سم شناسی و...، طرح ویژه نوروزی نیز که عمدتا شامل نمونه‌های پر مصرف ایام نوروز شهروندان گرامی از قبیل شیرینی‌جات و آجیل بوده، توسط کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه مورد بررسی و آنالیز قرار می‌گیرد.


وی گفت: اهتمام کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو بر این بود قبل از تعطیلات نوروزی و انجام خریدهای نوروزی، آزمایش های لازم انجام و نتایج به کارشناسان ذیربط در مرکز بهداشت و... جهت نظارت های بهینه بر سطح عرضه ارائه گردد.

دکتر رحیمی راد به آمار اقدامات انجام یافته در ایام تعطیلات نوروز اشاره کرد و افزود:  106 مورد مجموع نمونه های ارسالی از اداره نظارت، معاونت بهداشتی و اجرای طرح  PMS بوده که از این تعداد 11 مورد قابل قبول، 5 مورد غیر قابل قبول، 6 مورد عینا گزارش و 84 مورد نمونه های در دست اقدام می باشد که از طریق سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی (LIMS) در  سریعترین و کمترین زمان ممکن نمونه ها بررسی و اعلام نظر شد.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه در ادامه توصیه کرد در هنگام خرید شیرینی‌جات، تنقلات و آجیل در صورت مشاهده رنگ‌های غیر طبیعی از خرید این گونه مواد خوراکی به دلیل احتمال استفاده از رنگ‌های غیر خوراکی و مصنوعی اجتناب گردد.

دکتر رحیمی‌راد همچنین در پایان توصیه کرد: در هنگام خرید محصولات بسته بندی شده علاوه بر بررسی مشخصات نه گانه روی برچسب محصولات بویژه تاریخ تولید و انقضاء و ترکیبات مندرج در آن، به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای مندرج در آن نیز توجه لازم صورت پذیرد، ضمن اینکه پیشنهاد می‌گردد از خرید و مصرف شیرینی‌جات خامه‌ای به دلیل داشتن چربی بالا و مستعد آلودگی میکروبی و فسادپذیری سریع، پرهیز گردد.خ

 

 

 

 

 


١٥:٠٤ - دوشنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٨٦١٠    /    تعداد نمایش : ٢١٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج