صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
جمعه ٣١ فروردين ١٣٩٧
اخبار > مادران و بانوان، مدیران سبد تغذیه ای خانواده و جامعه هستند


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو

مادران و بانوان، مدیران سبد تغذیه ای خانواده و جامعه هستند

معاون غذا و داروی دانشگاه  بعنوان مهمان برنامه تلویزیونی خانواده (ائومیز) در شبکه استانی این مطلب را عنوان کرد.

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی همزمان با 18 فروردین روز جهانی بهداشت، مهمان برنامه پر مخاطب تلویزیونی خانواده (ائومیز) در شبکه استانی آذربایجان غربی شد.

در ابتدای این برنامه پر بیننده، دکتر غفارزاده به ارائه تعریفی از تغذیه سالم پرداخت و گفت: تغذیه نقش مهمی در سلامت انسان دارد و در سال‌های اخیر نیز نسبت به گذشته اهمیت آن بیشتر شده است.

وی گفت: قبلا وجود غذای کافی و بهداشت مواد غذایی دارای اولویت و اهمیت بود ولی در عصر حاضر علاوه بر بهداشت مواد غذایی، تناسب غذا و میزان مواد اولیه موجود، دارای ارزش ویژه است.

معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی از افزایش روزافزون بیماری های غیر واگیر در دنیا هشدار داد و تصریح کرد: در حال حاضر بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا، بیماری‌ های قلبی عروقی، سکته‌های مغزی- قلبی و انواع سرطان، مهمترین علت مرگ و میر در جهان و ایران بشمار می‌رود. الگوی غذایی نامناسب به صورت مصرف زیاد قند، نمک و چربی مهمترین دلیل ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر محسوب می‌شود. پیامد مصرف زیاد مواد قندی و چربی و ورغن، اضافه وزن و چاقی است که در حال حاضر مشکل عمده بهداشتی تغذیه‌ای در بین آحاد جامعه است.

دکتر غفارزاده در ادامه افزود: به دلیل اهمیت بیماریهای غیر واگیر سازمان بهداشت جهانی در خصوص توجه به مواد غذایی مصرفی هشدار داده که در بین کشورها، ایران اولین کشوری است که موفق به اجرای طرح نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی شده است. نشانگر رنگی تغذیه‌ای این امکان را به خریدار می‌دهد که نوع تغذیه خود را متناسب به رژیم غذایی و وضعیت جسمانی خود انتخاب کند.

وی در ادامه به نقش خانواده ها و به ویژه مادران به عنوان مدیران سبد غذایی خانواد و جامعه اشاره کرد و گفت: اولین قدم، خرید درست و اصولی می‌باشد که خانواده‌ها جهت تهیه غذای مورد نیاز خود اقدام به تهیه مواد اولیه و نیز محصولات بسته بندی می‌نمایند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در پایان توصیه کرد: در هنگام خرید محصولات بسته بندی و مواد غذایی مورد نیاز، به اطلاعات موجود در برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای (رنگ های قرمز/ زرد/ سبز) توجه ویژه کنند.خ

 


١٤:٥٩ - دوشنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٨٦٠٩    /    تعداد نمایش : ٧٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج