صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
پنج شنبه ٢٧ مهر ١٣٩٦
اخبار > برگزاری دوره آموزشی قارچ شناسی غذایی در ارومیه


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی قارچ شناسی غذایی در ارومیه

دوره آموزشی قارچ شناسی غذایی در معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.

دوره آموزشی قارچ شناسی غذایی با حضور 14 نفر از کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.

در این دوره آموزشی 2 روز که با هدف ارتقاع سطح علمی کارشناسان برگزار شد، کارشناسان در زمینه تئوری و عملی با مباحث قارچ شناسی مواد غذایی آشنایی شدند.

گفتنی است: طبقه بندی بیماری‌های قارچی، مسمویت‌ها، مورفولوژی، تهیه گسترش های میکروسکوپی، کشت پایه، کشت افتراقی، تهیه اسلایدهای تشخیصی از کشت، روش های تشخیص مستقیم و تکمیلی و... از جمله مباحث ارائه شده در این دوره آموزشی بود.خ

 


١١:٥٧ - سه شنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ١٥٧٤٤    /    تعداد نمایش : ١٠١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج