 |
اخبار > کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایغ غذایی و خانوار |
 |
چاپ ارسال به دوست |
_52154.jpg|1110111!1011!310!245!70!150!دانشگاه علوم پزشکی ارومیه!000000!20!13!ffffff!14!logosample.gif!4!13&m=c6d93a82e54f63ce5a8) به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایغ غذایی و خانوار
در راستای افزایش دستیابی مردم به سبد غذایی سالم و ایمن و کاهش اسید چرب ترانس در روغن خوراکی و مصرفی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایع غذایی و خانوار در معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با حضور 150 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی استان و نیز مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان با هدف آشنایی با مباحث علمی روز در حوزه روغنهای مصرفی صنایع غذایی و ارتقاء سطح علمی کارشناسان برگزار شد.
گفتنی است: در این کارگاه دو روزه دکتر آزادمرد عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص: اثر ترانس بر سلامتی، راههای تولید ترانس، نحوه کاهش ایزومر ترانس، روشهای جایگزینی تولید روغنهای نیمه جامد، بیماریها و ایزومر ترانس و... به ارائه مطالب پرداختند.
_52155.jpg)
|
١٤:٠٣ - چهارشنبه ٢٢ دی ١٣٩٥ / شماره : ١٢٤٨١ / تعداد نمایش : ٨٧ |
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر  خروج
|