صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
سه شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٦
اخبار > کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایغ غذایی و خانوار


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایغ غذایی و خانوار

  در راستای افزایش دستیابی مردم به سبد غذایی سالم و ایمن و کاهش اسید چرب ترانس در روغن خوراکی و مصرفی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایع غذایی و خانوار در معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور 150 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی استان و نیز مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان با هدف آشنایی با مباحث علمی روز در حوزه روغن‌های مصرفی صنایع غذایی و ارتقاء سطح علمی کارشناسان برگزار شد.

گفتنی است: در این کارگاه دو روزه دکتر آزادمرد عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص: اثر ترانس بر سلامتی، راه‌های تولید ترانس، نحوه کاهش ایزومر ترانس، روش‌های جایگزینی تولید روغن‌های نیمه جامد، بیماری‌ها و ایزومر ترانس و... به ارائه مطالب پرداختند.


 


١٤:٠٣ - چهارشنبه ٢٢ دی ١٣٩٥    /    شماره : ١٢٤٨١    /    تعداد نمایش : ٧٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج