صفحه اصلي | آرشیو اخبار | معرفی دانشگاه | چارت سازمانی | تماس با ما
پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦
اخبار > هماهنگی ارتقاء سطح بهداشتی رستورانها و تالارهای شهرستان ارومیه


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان ارومیه

هماهنگی ارتقاء سطح بهداشتی رستورانها و تالارهای شهرستان ارومیه

جلسه هماهنگی ارتقاء سطح بهداشتی رستورانها و تالارهای شهرستان ارومیه برگزار شد.

این جلسه با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت ارومیه، نمایتده شبکه دامپزشکی ، مدیران رستوران ها و تالارهای ارومیه ، نمایندگان شرکت های ثبت شده خود اظهاری و خود کنترلی و کارشناسان ناظر بیمارستان ها تشکیل شد.

در این جلسه مهندس ناصرخردپور کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت ارومیه طی اظهاراتی گفت: طبق بند 28 آئین نامه ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی متصدی رستوران ها و تالارها می بایست اقدام به خود اظهاری و خود کنترلی بهداشتی امکنه خود نمایند که بواسطه شرکت های به ثبت رسیده و کارشناسان بهداشت محیط شاغل در شرکت های مذکور انجام میگیرد.

وی در ادامه در خصوص اهداف این بند از آئین نامه یادآور شد: این بند از آئین نامه متصدی را ملزم به نظارت بیشتر بر فعالیت های امکنه و اخذ راهنمایی از مشاوران بهداشتی ،در جهت بهبود نواقصات موجود قبل از رسیدگی و اعمال قانون توسط  بازرسان مرکز بهداشت برای ارتقاء شاخص های بهداشتی امکنه مذکور به فعالیت وا می دارد که این آئین نامه توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مصوب و ابلاغ گردیده است.

 در ادامه دکتر رزبانی نماینده شبکه دامپزشکی ارومیه نیز از نحوه خرید ، نگهداری ، و پخت فراورده های دامی سخن گفت و آموزش های لازم را در این زمینه ارائه نمود.

  همچنین رئیس اتحادیه اغذیه فروشان نیز با شنیدن مشکلات صنفی همکاران خود در رابطه با بازرسی های بهداشتی و ارائه مهمترین مشکلات خود به بیان راهکارهایی پرداخت.

 

 

 


٠٧:٤٤ - چهارشنبه ٢٢ دی ١٣٩٥    /    شماره : ١٢٤٧٦    /    تعداد نمایش : ١٠٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج